Нашенка лети с 200 км/ч с "Ягуар". 80 км разиграва карабинерите

"Забавлявах се" - обяснила 36-годишната, която ранила един от униформените
16 фев 2018 19:35,
90
Нашенка лети с 200 км/ч с "Ягуар". 80 км разиграва карабинерите
Снимка: "Кориере дел Венето"

Луда гонка между 36-годишна българка, шофираща мощен "Ягуар" XF и италиански карабинери, се превърна в новина. В продължение на 80 км белия автомобил на нашенката е преследван от няколко полицейски коли, които се опитали да я спрат в сряда вечерта на магистралата А4.

Километражът бил навъртял 200 км в час, когато шофьорката на лъскавмото возило не отразила пътната полиция от Верона, която й показала "стоп", съобщи в. "Кориере дел Венето".

Три полицейски коли се втурнали да я преследват, а по-късно до Басано дел Грапа се присъединили и други две. Българката обаче натискала газта все по-силно и извършила серия от рисковани маневри, карайки към Падуа, а после и към Виченца.

Тя направила и обратен завой, събаряйки разделящите заграждения по пътя. Целта й била да избегне полицейската блокада отпред, но в опита си да направи това, ранила единия от полицаите в крака, заради което бил откаран в болница.

"Забавлявах се", обяснила с усмивка българката, след като била заловена и арестувана. Тя отказала категорично да й бъде направен тест за алкохол и дрога, заради което й била отнета шофьорската книжка.

Според медиите колата й била с български номер. Полицията е запорирала за 3 месеца автомобила на българката, който се води на името на неин сънародник. Срещу нарушителката са заведени дела по няколко престъпления и й е връчена глоба за 20 хиляди евро, пише 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някоя от внучките на баба ви Гошка "българката" ще да е.
58
0
 
2
 
! Отговори
Дарина преди 6 години
Само името и не разбрахме...сигурно не е случайно...най вероятно е известна личност...
57
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако е някоя с подобен "капацитет" като участничката(устните) в черешката от миналата седмица няма нищо за учудване.
56
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
20k евро - бълга я охапала. Ще врътне една устна и ще си плати глобата. Двоен кеф - хем докато бяга от полицията хем докато заработва 20к.
55
3
 
36
 
! Отговори
мухахах преди 6 години
Новината не е фалшива - има я и в италианската преса. Сега застрахователите ще платят една колосална сума на карибинера и после ще заведат регресивен иск срещу кифлата.Намазаните адвокати ще я гонят до дупка и кифлата никога няма да може да има нещо на нейно име ако ще и цял живот на "витрина" да работи. За лош късмет на собственика по талон на колата/който явно не знае италианското законодателство/ и той носи частична отговорност.
54
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Километражът бил навъртял 200 км в час-----------------------------------Километри ли мерят, скорост ли. Барем скоростомер да пишеш, а то се чудиш и се маеш много пробег ли е направила или е превишила скоростта
53
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие каката не я мислете.Ще си плати глобите и ще я пуснат.Жабарите са толкова корумпирани,е не колкото у нас ама и те душа носят.В родината на мафията,няма истинско правосъдие.Там където хиляди африканци се разхождат по улиците и няма кой да им прибира ***,а прасета се мотаят около кофите какво да говорим.
52
6
 
35
 
! Отговори
Неочаквано тъп. преди 6 години
Ам чи те карабинерите как да я стигнат с тез полицейски Алфи,пък и нашата кифла си е помислила че участва в филма Бързи и Яростни.А сега ай чиститу.
51
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно карабинерите не са това, което бяха по времето на октопода. Сега разни златки си правят топки с тях.
50
34
 
20
 
! Отговори
полицая от сен тропе преди 6 години
Позор за карабинерите! Три коли не могат да се справят с една жена и на помощ им идват още две. Браво на българите - силни сме, смели сме.
49
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А може и да е фалшива новина то тука вярваш на нищо нема име нема новина
48
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да нее поредната ромка че те налитат на такива коли странно е да е българка а тамошните патрулки явно са като тукашните че са я докарали с пет
47
1
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кой е собственика на автомобила,че не бил неин? Да не е някое известно име, несгодно за споменаване?
46
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 46 Твоя 20 годишен таралясник може да хване и 180, но не може да ги поддържа, за няколко минути само. Говорим за средна скорост, тъппак!
45
20
 
10
 
! Отговори
А бе преди 6 години
200км/ч много ли ви се види?Ами пишете поне 250,щото вече масовите малолитражки хващат 200!То и моят 20+ таралясник вдига над 180,та камо ли нещо по-така.
44
6
 
20
 
! Отговори
за САЩ преди 6 години
Има две основни правни системи-континентална (нашата, френската) и прецедентна (англосаксонска, американска). Първата е характерна с това, че е по-бавна, по-трудно се влиза, по-трудно се излиза (по-прецизна е, събират се много доказателства). В прецедентната (хамериканската) лесно се влиза, но и лесно се излиза (помилванията са практика), а съдбата ти може да я реши накой афроамериканец, който е преценил, че те си престъпник, щото не му харесваш.
43
0
 
48
 
! Отговори
Салама преди 6 години
Тя си мисли, че е в Шумен (:
42
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимно 40заради "българите" като теб е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Д Г и БВъв всяка "бяла" страна, престъпление е това, което е посочено в съответния национален НК, т.е.т.нар. углавни деяния. Извън това деянията са административно и граждански правонарушения. Е, в БГ не е така, престъпление е това, което твърди прокуратурата и такива като вас, които смятат, че престъпни са нещата, които ги възмущават над допустимото.
40
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Срещу нарушителката са заведени дела по няколко престъпления и й е връчена глоба за 20 хиляди евро"Кара Ягуар, а и съдейки по модела, който кара и фактът, че е собственост на сънародник (някой роден мутрафон) все едно си е платила таксата да се спусне със скоростното влакче в лунапарка.